NY BOG – RET DIN ANGST MOD MÅNEN, den 1.ste af 3 nye små psykologiske livsfortællinger

Kære læser – I er rigtig mange der har spurgt og spurgt om hvornår den nye bog udkommer – tak for Jeres tålmodighed og ord på vejen. “Ret din angst mod månen” – som bliver bogens titel udkommer den 1. maj 2020 og den kan købes i din boghandel eller som E-bog igennem dette link: https://lellek.ebog.dk/

Vi starter sammen den grønne folkevogn og sammen bliver det en personlig fortælling om hvordan angsten og dens symptomer fastholder en i et ubevist forsvar for at undgå følelser. En stor tak skal lyde til Lene Brøndum Madsen, som har været med til at skabe denne bog og lade mig finde modet til at skrive den færdig. Alle Jer andre som har bidraget undervejes i de samtaler vi har haft i klinikken sender jeg også en stor tak – tak for den åbenhed og vilje I har haft til at dele smertefulde følelser i ønsket om at leve et friere liv og at finde mening, retning og vilje til at rette sin angst et andet sted hen for at kunne mærke sine følelser bag angsten og rumme den angst der er der her og nu i dit liv.

Ret din angst mod månen bliver den nr. 1. ste af 3 små livsfortællinger om det menneskelige sind og den mentale psyke og skal være små enkle bidrag til hvordan du sammen med et andet menneske kan genskabe en bedre mentalisering om hvad du selv føler og hvad den anden føler, så i ikke misforstår hinanden og kan leve et mere åbent liv i sindsro, accept og være medfølende og tilknyttet Jer selv og andre.

Ret din angst mod månen er den første tur i den grønne folkevogn – den næste tur og livsfortælling er allerede planlagt og udkommer på samme lille forlag næste år.

Med gode tanker og god tur i den grønne folkevogn.

Bjarne Lellek

Ret din angst mod månen

Ret din angst mod månenNY BOG – ”Ret din angst mod månen” udkommer 1. maj 2020.

Kære læser og alle Jer der har ventet på den nye bog. Jeg kan endelig meddele Jer at ventetiden snart er forbi – bogen ”Ret din angst mod månen” udkommer 1. maj 2020. Den kan købes som bog i din boghandel eller som E-bog igennem dette link: https://lellek.ebog.dk/

Igennem skelsættende livsfortællinger fortæller Bjarne Lellek sin egne historier om angst. I dag er han professionel behandler. Han har haft angst tæt inde på livet, men på vidt forskellige måde i forhold til de mennesker som er med i bogen. Læs mere

At finde mening

At finde meningKære læser.
Ovenfor finder du 3 af de 4 bøger jeg har skrevet i de sidste år.

At finde mening har været min nøgle og indre drivkraft – at skrive til dig, som måtte stå i en situation, eller være fyldt af hændelser eller oplevelser i dit liv, som virker kaotiske, voldsomme eller svære at forstå eller som påvirker dit nuværende liv. Traumer kan vi ikke ændre, men vi kan mentalisere over dem og genskabe en anden forståelse af os selv og tage ansvar for de følelser, som har påvirket eller fortsat påvirker os i livet. Læs mere

Slip legen løs

– og skab energi på job og privat

Efter mange år med stigende kontrol er det på tide, vi alle skifter fokus.Slip legen løs

Mange savner legen i livet – den, der holder os oppe, når udfordringerne og presset vokser. Den leg, der fyldte vores barndom, vores skolegang, de første jobs, forelskelsen og familietiden med energi og optimisme.

I denne bog argumenterer coach ARNE NIELSSON og coach/psykolog BJARNE LELLEK for, at legen i de senere år er blevet prioriteret ned på både jobbet, i skolen, i fritiden og i familien. Læs mere

Fodboldspiller får mandepris

Fodboldspiller får mandepris for mod til at tale om sin depression.

Men’s Health Prisen 2015 går til fodboldspiller Nicklas Helenius, der stod frem og fortalte om sin depression.

I efteråret 2013 stod den 22-årige fodboldspiller Nicklas Helenius overfor sit internationale gennembrud, da han underskrev en treårig kontrakt med Premiere League klubben, Aston Villa. Men i stedet for at blive et karrieremæssigt springbræt blev opholdet den sorteste tid i Nicklas liv.

Læs hele artiklen her: Fodboldspiller får mandepris…

Læs mere

Depression og dødsangst plagede Helenius i Villa

– Tanker om døden var der hele tiden, og jeg råbte om hjælp.

Jeg skulle bare igennem det her på en eller anden måde. Det kom jeg heldigvis ved at finde tryghed igen. Nicklas Helenius om et sort kapitel i sit fodboldliv.

Han er stemplet som et af de danske talenter, der efter at have braget igennem i Superligaen, alligevel ikke besad de fodboldmæssige kvaliteter og den nødvendige kynisme til at klare sig i en af Europas topligaer. En sådan simplificering af Nicklas Helenius’ mislykkede ophold i Aston Villa yder imidlertid ikke nogen retfærdighed.

Læs mere

En stræbsom sælger

Niels Svenningsen blev hængende i it-branchen, da mange andre søgte nye græsgange.

I dag er han øverste chef for Hitachi Data Systems i Europa, Mellemøsten og Afrika. Hans opskrift på god ledelse handler om at turde og om at knokle. Læs hele artiklen her.

Kilde: Bøsen.dk | EXECUTIVE
Af Pia Lykke
Foto: Jonas Pryner Andersen

 

Når sandheden skal frem

Lars Christiansen udgiver bog

I Lars Christiansens nye bog der er udkommet i december 2013 – Når sandheden skal frem – har jeg med afsæt i Lars’ fortælling givet dig som læser mulighed til at få værktøjer hvordan man kan arbejde med sin angst og de bekymringer der kan opstå og påvirker ens handlinger, så du i stedet, skridt for skridt kan finde og få indre kontrol, der giver dig mulighed for at tænke og føle klart igen.

Læs mere

Lars Christiansen

Kriser undervejs i livet er uungåelige

Kriser undervejs i livet er uungåelige, og de kan kun blive gode igen den dag, man erkender der er noget galt, og søger hjælp – jeg stod virkelig midt i mit livs krise, og takke være Bjarne Lellek som virkelig fik mig til at forstå livets alvor, fik vi ryddet op og jeg kunne nu begynde en ny rejse ind i mit liv!

 

Læs mere

Speedwaykører i samarbejde med Bjarne Lellek

Patrick Hougaard, et af Danmarks største speedwaytalenter.Patrick hougaard

Tidligere nr. 3 ved WM under 21-. har efter styrt i Polen og manglende resultater henvendt sig til Bjarne Lellek i 2011, for at få redskaber til at blive endnu stærkere. Efter måneders arbejde kom et vigtigt delmål i hus i Sverige hvor Patrick kører i den svenske liga for Elit Vetlanda.

“Det var ægerligt, men alligevel glæde at spore hos aftenens to topscorere Patrick og Jason Crump.

Læs mere