Psykolog

Når sandheden skal frem

Lars Christiansen udgiver bog

I Lars Christiansens nye bog der er udkommet i december 2013 – Når sandheden skal frem – har jeg med afsæt i Lars’ fortælling givet dig som læser mulighed til at få værktøjer hvordan man kan arbejde med sin angst og de bekymringer der kan opstå og påvirker ens handlinger, så du i stedet, skridt for skridt kan finde og få indre kontrol, der giver dig mulighed for at tænke og føle klart igen.

Læs mere

Lars Christiansen

Kriser undervejs i livet er uungåelige

Kriser undervejs i livet er uungåelige, og de kan kun blive gode igen den dag, man erkender der er noget galt, og søger hjælp – jeg stod virkelig midt i mit livs krise, og takke være Bjarne Lellek som virkelig fik mig til at forstå livets alvor, fik vi ryddet op og jeg kunne nu begynde en ny rejse ind i mit liv!

 

Læs mere

Speedwaykører i samarbejde med Bjarne Lellek

Patrick Hougaard, et af Danmarks største speedwaytalenter.Patrick hougaard

Tidligere nr. 3 ved WM under 21-. har efter styrt i Polen og manglende resultater henvendt sig til Bjarne Lellek i 2011, for at få redskaber til at blive endnu stærkere. Efter måneders arbejde kom et vigtigt delmål i hus i Sverige hvor Patrick kører i den svenske liga for Elit Vetlanda.

“Det var ægerligt, men alligevel glæde at spore hos aftenens to topscorere Patrick og Jason Crump.

Læs mere

Der er ingen plan B

Monica Christiansen har fået vendt udviklingen og har optimisme mod comeback til Ladies European Tour

Nedtur er blevet vendt til fremgang hos 23-årige Monica Christiansen.

Hun måtte i 2010 forlade Ladies European Tour efter en generelt skuffende sæson, men sejlet er sat mod et comeback. Det er blevet til en god turneringsstart på Nordea Touren med en femteplads og en tredjeplads i de to første turneringer, og det giver selvtillid. Men blikket er stadig på det langsigtede mål; Comeback og etablering på Ladies European Tour.

Læs mere

Iben Tinning vinder i Dubai

Vores sidste turnering sammen, Iben Tinning vinder i Dubai.

Der var jubel i den lille danskerkoloni på Emirates GC i Dubai efter Iben Tinnings meriterende sejr i Omega Dubai Ladies Masters. Teetime mødte den nu forhenværende topspiller, der i dette videointerview fortæller om finalerunden og om sin strategi for de sidste afgørende huller.

Læs mere

Træn dig selv i klogere adfærd

træn dig selvSammen med psykologen Bjarne Lellek har verdensmesteren Arne Nielsson skrevet en opfølgning til bestselleren “Viljen til sejr,” der udkom i 2003.

Hvor coaching var omdrejningspunktet for den første bog, er coping – eller selvtræning, som forfatterne har valgt at kalde det – afsættet i den nye bog “Viljen til Sejr 2”.

Læs mere

Viljen til sejr – version 2.0

Prologviljen til sejr

Arne: Vi har biler. Vi kan flyve verden rundt. Vi har computere og mere eller mindre smarte mobiltelefoner. Vi har vaskemaskiner og opvaskemaskiner. Vi har aldrig været så mange mennesker i verden, og alligevel har aldrig så mange følt sig så ensomme.

 

Læs mere

Sidste Nyt Fra – Lise Holm Sørensen

Hej Alle Sammen

Jeg er nu ankommet til Schweiz hvor vi i denne uge spiller Deutche Bank Ladies Open. Vi spiller i år samme sted som vi altid har spillet, nemlig på det fantastiske anlæg Golf Gerre i Losone. Jeg har altid været meget glad for denne turnering og bane, så jeg ser virkelig frem til at komme igang i morgen hvor min starttid lyder 8.40. Jeg skal i de første 2 runder spille sammen med svenske Johanna Westerberg og spanske Marta Prieto.

Læs mere

Monica Christiansen

Golfspilleren Monica Christiansen udtaler:

At hun med glæde kan sige at hun har indgået et samarbejde med Iben Tinning og Bjarne Lellek. Jeg kan med glæde sige at jeg har indgået et samarbejde med Iben Tinning og Bjarne Lellek- og jeg indgår nu i deres team- golf excellent.

Jeg følte jeg var nået til et punkt i min golf karrierer hvor der skulle noget nyt imput til, og jeg er rigtig glad for nu at være blevet en del af golf excellent. Læs mere