Ret din angst mod månen

Ret din angst mod månenNY BOG – ”Ret din angst mod månen” udkommer i 2019.

Kære læser og alle Jer der har ventet på den nye bog. Jeg kan endelig meddele Jer at ventetiden snart er forbi – bogen ”Ret din angst mod månen” udkommer i 2019.

Igennem skelsættende livsfortællinger fortæller Bjarne Lellek sin egne historier om angst. I dag er han professionel behandler. Han har haft angst tæt inde på livet, men på vidt forskellige måde i forhold til de mennesker som er med i bogen.

Alligevel er det hans erfaring, at det er relationen til et andet menneske, der reparerer og lindrer,  og relationen og hjertet, der trøster og giver nyt håb.

Ret din angst mod månen hjælper dig med at lære din angst at kende. Du får indsigt i de følelser, der hører med til angstfaserne, og vil begynde at kunne se din angst som en række af følelser, du kan overvinde. Gennem forfatterens livserfaringer møder du forskellige typer af angsttilstande og får håndgribelige og lettilgængelige øvelser, du kan bruge for at komme angsten til livs. Du lærer at forstå dine følelser og forstå dig selv, så du igen kan tage plads i førersædet og køre din egen grønne folkevogn. (Se mere her).